ΑΠΟ ...ΜΑΡΤΙΟ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ SMS - Δικηγόρος Εργατολόγος | Γιάννης Καρούζος
31
Οκτώβριος
 

ΑΠΟ ...ΜΑΡΤΙΟ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ SMS

Συντάχτηκε από τον  στις 09:00
Από το ...Μάρτιο αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος δήλωσης
στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» - ψηφιακά πλέον - των ωραρίων εργασίας και να δοθεί η δυνατότητα τροποποίησης των ωραρίων και αναγγελίας των υπερωριών μέσω sms.
Αυτό προκύπτει από το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου αναβάθμισης των ηκεκτρονικών υπηρεσιών που συνοδεύει την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού που προκήρυξε το υπουργείο Εργασίας για την επιλογή αναδόχου με τίμημα 98,952€. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι θα καταθέσουν φακέλους για το έργο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οι προσφορές  θα αποσφραγιστούν στις 27 Νοεμβρίου και ο τελικός ανάδοχος θα πρέπει να παραδώσει το νέο σύστημα μέσα σε 3 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Δηλαδή δεν φαίνεται πως οι αλλαγές θα ισχύσουν, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, πριν από τον Μάρτιο του 2018.
Στις νέες εφαρμογές περιλαμβάνονται, μεταξύ των άλλων, η τήρηση με ηλεκτρονικό τρόπο του ειδικού βιβλίου υπερωριών και υπερεργασίας πριν από την πραγματοποίησης τους,  τα ψηφιακά ωράρια, η δυνατότητα τροποποίησης ωραρίου και η αναγγελία υπερωριών με sms και η ομαδική τροποποίηση των ωραρίων των εργαζομένων.
 
 
 Διαβάστε την προκήρυξη εδώ.
 
 
 
 
 

Σχετικά Άρθρα

920x45 clean


followus 2
fb button  twitter button  youtube icon
logo 4
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2014
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ