ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 1.891 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ Β’ ΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
September 11, 2018
ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ
September 11, 2018
Share

Ήδη δημοσιεύθηκαν από το ΑΣΕΠ

τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν την κινητικότητα των υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διοικητικών Ειδικοτήτων, οι οποίοι τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας εξαιτίας της κατάργησης των θέσεων τους. Οι οριστικοί πίνακες των 1891 υπαλλήλων που μετατάσσονται θα προκύψουν ύστερα από τη διαδικασία των ενστάσεων. Η προθεσμία για τις ενστάσεις λήγει την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Οι υπάλληλοι που θα μετακινηθούν σχεδιάζεται να καλύψουν ανάγκες του υπουργείου Υγείας, δηλαδή στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία, του υπουργείου Εργασίας, στα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΑΕΔ και στο ΣΕΠΕ, του υπουργείου Δικαιοσύνης, στα σωφρονιστικά καταστήματα, στα Πρωτοδικεία και τα Ειρηνοδικεία, του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, δηλαδή αστυνομικές διευθύνσεις και τμήματα, καθώς και των δήμων όπως στα ΚΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δεν αποδεχθούν τη μετακίνησή τους στο νέο φορέα υποδοχής αυτόματα θα βρεθούν εκτός Δημοσίου. Από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας εξαιρούνται οι υπάλληλοι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου καθώς και την Περιφέρεια του νοτίου Αιγαίου.