ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ COVID-19
June 5, 2020
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
June 5, 2020
Share

Για πρώτη φορά στα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος έγινε τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή άνω των 2.600 εργαζομένων.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προσωπικού Alpha BankΑΛΦΑ +4,23%. Ο Σύλλογος, πραγματοποίησε την Συνέλευση εξ αποστάσεως, με τηλεδιάσκεψη, λόγω της Covid – 19, που καθιστά επί του παρόντος απαγορευτική την εξ του σύνεγγυς πραγματοποίηση συνελεύσεων και γενικά οποιονδήποτε άλλων εκδηλώσεων σε κλειστό χώρο με την μεγάλη συμμετοχή.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha BankΑΛΦΑ +4,23% είναι η πρώτη συνδικαλιστική οργάνωση που πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση εξ αποστάσεως, κάνοντας χρήση του νόμου που ψηφίστηκε στις 30 Μαΐου.

Το ενδιαφέρον των εργαζομένων στην Τράπεζα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συμμετείχαν στην νέα αυτή μορφή συνέλευσης, πάνω από 2.600 εργαζόμενοι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσσος Γκιάτης μιλώντας στην συνέλευση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις συνθήκες που ζει ο πλανήτης και ζήτησε από τους εργαζομένους να παραμείνουν ενωμένοι γύρω από τον Σύλλογο προκειμένου να μπορέσουν να υπερβούν τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τέλος τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας επαγγελματικών ταμείων ασφάλισης, ζήτησε τον εκσυγχρονισμό του συνδικαλιστικού κινήματος με την υιοθέτηση ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ενώ συμφωνεί με την εξ αποστάσεων εργασία με όρους και προϋποθέσεις.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr