OI ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΟ 2012

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ
September 11, 2018
ΠΑΡΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
September 11, 2018
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ
September 11, 2018
ΠΑΡΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
September 11, 2018
Share

LinkedIn. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο προφίλ αναζήτησης βάσεων δεδομένων και λειτουργεί ως ένας από τους τομείς έρευνας στις μηχανές αναζήτησης.

Στο Google το 2012 για τη λέξη “προσπαθήσουν” η πρώτη λέξη που αντιστοιχούσε ήταν η λέξη «δουλειά».

Αυτές τις ημέρες οι μηχανές αναζήτησης, πύλες και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν δημοσιεύσει τους καταλόγους του 2012: λέξεις, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τα συναισθήματα που περιγράφουν την ψηφιακή ζωή μας κατά το έτος που τελειώνει.

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρεθείτε στο προφίλ LinkedIn και να ξεχωρίσετε από το πλήθος, θα μπορούσατε να αποφύγετε τη χρήση των λέξεων που πολλοί χρησιμοποιούν. Μια ακριβής περιγραφή και μια σύνδεση με το έργο για το οποίο εργαστήκατε για παράδειγμα, (τοποθετώντας και το link του έργου αυτού) θα μπορούσε να κάνει το διαφορετικό στο προφίλ σας. Συγκεκριμένα παραδείγματα της δουλειάς που έχετε πετύχει ως υπεύθυνος είναι πιο πειστικά, από το να γράψετε αποκλειστικά τη λέξη “υπεύθυνος”. Στο τμήμα, όπου τα μέλη ελέγχουν δεξιοτήτες και επαγγελματικά αποτελέσματα, κυριαρχούν οι λέξεις  «εξειδικευμένος». Ακολουθούν οι λέξεις “οργανωτικές ικανότητες”, “επίλυση προβλημάτων”, “δημιουργική”, “πολυεθνική”, “δεξιότητες επικοινωνίας”, “δυναμική” , “η ικανότητα να εργαστούν σε μια ομάδα”, “καινοτόμο”. Πέρυσι,  στην κορυφή υπήρχε η λέξη «επίλυση προβλημάτων» και πριν από δύο χρόνια η λέξη “καινοτόμο”.

Στην Ιταλία ο όρος που χρησιμοποιήθηκε το 2012 περισσότερο για να περιγράψει την ποιότητα των χρήστεων με βάση τις αναζητήσεις στην ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης ήταν η λέξη  “υπεύθυνος”. Η λέξη “Δημιουργική”  κατακτά την υψηλότερη θέση στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη, τη Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η λέξη “Manager” κυριάρχησε στη Γαλλία, η λέξη “κίνητρα” στο Ηνωμένο Βασίλειο, Μαλαισία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η λέξη “εξειδικευμένος” στην Ισπανία. Η λέξη “Πειραματική” στη Βραζιλία, “αναλυτική” στην Ελβετία, “πολυεθνική” στην Αίγυπτο και την Ινδονησία, «αποτελεσματική» στην Ινδία.

Καλή επιτυχία!!