ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΤΟ ΣτΕ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ
September 11, 2018
ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ, ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η’ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ;
September 11, 2018
Share

Η Μαριναλέντα δεν διαφέρει σε πολλά από τα υπόλοιπα χωριά της Δυτικής Ανδαλουσίας.

Ξεχωρίζει, όμως, ως προς ένα: το μηδενικό ποσοστό της ανεργίας.

Η ευημερία των κατοίκων αποδίδεται στο δήμαρχο Juan Manuel Sanchez Gordillo, τον οποίο αποκαλούν «Ρομπέν των Δασών της Ισπανίας». Στην Μαριναλέντα εφαρμόζεται μία πολιτική ισότητας στους μισθούς. Μάλιστα, πολλοί νέοι που εργάζονταν στον κλάδο των κατασκευών αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εκεί, αφότου έχασαν τις θέσεις τους.

Ο δήμαρχος υποστηρίζει πως η Μαριναλέντα αντιμετωπίζει καλύτερα την κρίση χάρη στους συνεταιρισμούς και τις βιομηχανίες. Αντίθετα, τονίζει πως η ισπανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει σωστά την κρίση, καθώς προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα των τραπεζών και όχι του λαού.